Pieniä isoja asioita lennoilla

WP_20151215_13_30_53_ProTeija Laakso

Lennolla Arabiemiraateista Malediivien kautta Sri Lankaan voi ajatella isoja tai pieniä asioita.

Tiina mietti niitä isoja, kuten blogauksessa huonosta omastatunnosta näkyy. Minuun ne pienet asiat tekivät niin lähtemättömän vaikutuksen, että oheiset tarrat löytyvät vieläkin käsilaukustani – siitä isosta, jossa on lukemattomia taskuja, johon mahtuu mitä vain ja joka on siksi ihan paras matkakaveri.

Se oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun reissasin Emirates-lentoyhtiön kyydillä. Olin kuullut kyseistä yhtiötä kehuttavan yhdeksi maailman parhaista. Ja olihan se hienoa: paitsi että meillä oli väljästi tilaa ja omat viihdelaitteet jokaisella, ruoka oli hyvää ja oikeilta lautasilta ja oikeilla aterimilla tarjoiltuna se maittoi vieläkin paremmin, niin lentoemot tuntuivat olevan aidosti kiinnostuneita hyvinvoinnistamme.

Mutta parasta oli silti ne tarrat. Pitkä lento, ja melkoinen jet lag edessä, joten jokainen meistä ainakin torkahteli jossakin välissä. Niitä varten meille matkustajille jaettiin nippu tarroja, jotka tuolin kylkeen kiinnittämällä kykenimme viestimään lentoemännille, toivoimmeko herätettävän tax free -ostoskärryn tullessa tai ruoka-aikana – vai halusimmeko nukkua niin pitkään kuin mahdollista, viis herkuista.

Nerokasta palvelua! Pieni mutta tärkeä ele, josta matkustajalle tuli tunne, että asioita oli mietitty aidosti hänen näkökulmastaan. Veikkaan että helpotti lentoemäntienkin työtä.

Osan tarroista käytin, osan nappasin mukaan tulevaa käyttöä varten. Mitä luulette, toimiiko toivotulla tavalla, jos länttään tarran istuimeen Finnairin kaukolennolla?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s