Yläilmoissa ihan naapurissa

Teija Laakso

Välillä ne parhaat seikkailut löytyvät ihan vierestä. Onneksi joku vinkkasi, että ihan kotimme lähelle Helsingin Taliin on avattu Zippy-kiipeilypuisto. Siispä lapset mukaan ja testaamaan!

zippy jalatKiipeilypuisto on hyvä paikka testata omaa kuntoaan ja korkeanpaikankammoaan. Kun kaikki tapahtuu kymmenen metrin korkeudessa, mäntyjen latvojen korkeudella, syke hakkaa ja jännitys vie vallan. Täältä ei voi pudota, sen verran hyvin valjailla köytettyjä olemme, mutta adrenaliini virtaa ja saa haluamaan lisää.

Etenemme helpoimmasta vihreästä radasta ensin keskivaikealle siniselle, sitten haastavalle punaiselle. Siinä saa tehdä jo tosissaan töitä, ettei jalka lipeä.

zippy seinä

Teineille kaikki tuntuu olevan itsestään helppoa. He jatkavat haastavimmalle, mustalle radalle, jossa pääsee eteenpäin vain kroppaa heijaamalla.  Tyydyn onneksi kannustamaan alhaalta käsin.

zippy haasteKolmen tunnin kierroksen jälkeen riittää, vaikka en millään malttaisi lopettaa. Tähän adrenaliinikoukkuun on kiva jäädä. Seuraavana päivänä huomaan olevani aivan mustelmilla. No, tuli ylitettyä itsensä!

Hinnat: 25 €/ yli 140 cm, 20 €/alle 140 cm. Perhelippu 2+2 yht 80 €. Näin ainakin vuonna 2015, katsotaan mikä tilanne on taas toukokuussa 2016, kun Zippy avaa taas ovensa.

Hinnat sisältävät turvavaljaat ja turvallisuusopastuksen.

zippy.fi

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s